Головна Новини HI-tech технології Компанія Netflix представила новий інструмент для батьківського контролю
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Netflix представила новий інструмент для батьківського контролю

Новий інструмент Netflix допоможе батькам вберегти дітей від небажаного контенту

8 квітня 2020, 17:38 comments1693
Поділіться публікацією:
Компанія Netflix представила новий інструмент для батьківського контролю

Компанія Netflix представляє серію нових інструментів, які батьки можуть використовувати для фільтрації контенту, який бачать їхні діти при використанні сервісу. Інструмент включає можливість повного видалення заголовків.

Компанія розширює можливості батьківського контролю як для загального розділу, так і для дитячого порталу Netflix. Найбільш великим доповненням є можливість видалення окремого серіалу або фільму по заголовку. Наприклад, якщо такий фільм, як "Матриця", зазначений як неприйнятний для дитини, він не буде відображатися в цьому профілі. Netflix також робить так, щоб батьки могли фільтрувати назви на основі рейтингу. Якщо вони хочуть зберегти все в G-рейтингу, новий інструмент Netflix тепер зробить це можливим.

Інші оновлення батьківського контролю включають в себе додавання ПІН-кодів для захисту профілів, можливість контролю над історією переглядів дитини і відключення автоматичного відтворення ТБ-шоу в профілях дітей, якщо батьки хочуть обмежити екранний час. Всі нові елементи управління доступні для використання вже зараз і їх можна знайти в налаштуваннях елементів управління як в настільній, так і в мобільній версії.

Як повідомляло видання "Коментарі", Netflix закрив відразу два нових фентезі-серіали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!