Головна Новини HI-tech технології В Україні запустили додаток для людей з інвалідністю
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустили додаток для людей з інвалідністю

Додаток для людей з обмеженими можливостями допоможе звернутися в екстрені служби

27 травня 2020, 01:08 comments2087
Поділіться публікацією:
В Україні запустили додаток для людей з інвалідністю

В Україні запустили новий додаток для людей з обмеженими можливостями під назвою 112.in.ua, яке допоможе людям з інвалідністю швидко звернутися до служби екстреної допомоги у разі необхідності. Про це повідомили у виданні "Бабель".

Люди з обмеженими можливостями за допомогою додатки 112.in.ua зможуть швидко і легко викликати швидку допомога, рятувальників і поліцію в надзвичайній ситуації. Додаток направить диспетчеру інформацію про користувача, його місцезнаходження і ситуації. Користувачам досить натиснути на відповідні ситуації значки в додатку або надіслати фото події.

Використовувати додаток можуть усі бажаючі, але в першу чергу воно створювалося для людей з обмеженими можливостями. Додаток доступно для мобільної операційної системи Android. Версія для iOS розробляється.

Проект вже тестують на базі Державної служби надзвичайних ситуацій в Тернопільській області. В системі зареєструвалося більше 3 тисяч користувачів.

Як повідомляв портал "Коментарі", Apple зареєструвала компанію в Україні. Поки що невідомо, чим саме буде займатися дочірнє підприємство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!