Головна Новини HI-tech VR Музей космонавтики ім. С.П. Корольова започаткував віртуальні екскурсії
commentss НОВИНИ Всі новини

Музей космонавтики ім. С.П. Корольова започаткував віртуальні екскурсії

Відвідувачі музею зможуть одягнути окуляри віртуальної реальності, проте для технологічного оновлення музею це лише початок

9 серпня 2019, 11:12 comments5878
Поділіться публікацією:
Музей космонавтики ім. С.П. Корольова започаткував віртуальні екскурсії

У Музеї космонавтики ім. С.П. Корольова, що знаходиться у Житомирі, відвідувачам пропонують потрапити у віртуальну реальність завдяки новим технічним засобам.

 0_R0rhzhHwB15lzNjOKv1K8ln.jpg

"У закладі було придбано окуляри віртуальної реальності 3D VR з виходом у космічний простір, сенсорними панелями зі зручною навігацією та кадрами історичної хроніки, що допоможуть отримати інформацію про музейні експонати, та оновлено "космічні" крісла", — йдеться у офіційному повідомленні музею.

За словами заступника голови облради Максима Вілівчука, до кінця року для музею планують придбати ще чотири 3D-шоломи, а до 50-річчя закладу, яке відзначатиметься наступного року, — відкрити унікальний експонат, якого немає ніде в Європі. Він  також додав, що осучаснення музею не відбувалося протягом багатьох років його існування і все, на що могли сподіватися відвідувачі — це аудіо-супровід.

Проте тепер Вілівчук сподівається, що поява нових сучасних технологічних апаратів значно збільшить кількість відвідувачів.

_aM1Pi5nFcD7AQhZE7m0X1dh7.jpg

_G2KcDKhBQGaDxvn-i1UtwOCY.jpg

Варто відзначити, що це не перша спроба працівників музею іти в ногу з часом. У минулому році в музеї започаткували екскурсії для дітей, які проводить робот.

Як повідомляло видання "Коментарі", нафтова вежа стану футуристичним готелем.








Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!