Головна Новини HI-tech VR Авіакомпанія British Airways тестує VR-гарнітури для пасажирів з аерофобією
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакомпанія British Airways тестує VR-гарнітури для пасажирів з аерофобією

Перший час послуга буде доступна тільки пасажирам першого класу

20 серпня 2019, 15:16 comments1951
Поділіться публікацією:
Авіакомпанія British Airways тестує VR-гарнітури для пасажирів з аерофобією

Подорож на літаку може бути в кращому випадку клопіткою, а в гіршому — викликає паніку. Але пасажири, які турбуються про політ, можуть отримати нову опцію, щоб заспокоїти свої страхи. British Airways оголосила, що до кінця цього року вона тестує гарнітури віртуальної реальності на рейсах між лондонським Хітроу і нью-йоркський аеропорт імені Джона Ф. Кеннеді.

Авіакомпанія використовує SkyLights для гарнітур окулярів VR, які будуть доступні для пасажирів першого класу. Апаратні засоби AlloSky можуть відображати тривимірні зображення, навіть коли глядач лежить рівно.

Що стосується програмування, у British Airways будуть варіанти. VR-гарнітури будуть пропонувати візуальні розваги в 2D, 3D або 360 ° форматах. Авіакомпанія також надасть більше терапевтичних програм, щоб допомогти людям, які бояться літати. Цей різновид VR включає медитацію і звукову терапію.

Це перший раз, коли British Airways впроваджує віртуальну реальність на свої літаки. Компанія також використовувала апаратне забезпечення SkyLights на своїх касах у Хітроу, щоб показати пасажирам досвід своїх першокласних подорожей в спробі стимулювати модернізацію.

Кілька інших авіакомпаній також намагалися запропонувати VR для пасажирів. У минулому році авіакомпанія Alaska також почала співпрацю з SkyLights, щоб запропонувати пасажирам гарнітури в польоті. Air France, Lufthansa і Qantas вже випробували програми віртуальної реальності.

Як повідомляє видання "Коментарі", віртуальна реальність може допомогти впоратися з болем у спині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!