Головна Новини HI-tech VR Американська компанія Facebook представила власний віртуальний світ
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська компанія Facebook представила власний віртуальний світ

Додаток Horizon покликаний продемонструвати користувачам всі переваги віртуальної реальності

30 вересня 2019, 10:46 comments1974
Поділіться публікацією:
Американська компанія Facebook представила власний віртуальний світ

Компанія Facebook розробила додаток під назвою Horizon. Таким чином компанія має намір спонукати людей проводити більше часу у віртуальній реальності. Додаток VR являє собою поєднання соціальних локацій, де користувачі можуть спілкуватися, і областей, де вони можуть грати один проти одного. Люди будуть досліджувати віртуальні простори за допомогою мультиплікаційного аватара.

Додаток буде доступний і протестований на початку 2020 року невеликою групою користувачів Facebook. Подробиці про Horizon і ранні кадри віртуального простору були продемонстровані на конференції розробників Oculus Connect 6 на минулому тижні.

У Facebook розповіли, що будь-хто, хто використовує Horizon, зможе звертатися до "гідів", які допоможуть їм зорієнтуватися і краще познайомитися з віртуальним середовищем. Але гіди не будуть "модераторами", які вестимуть себе, як поліція, повідомляє Facebook.

Представники компанії також розповіли, що додаток буде включати в себе інструменти, які дозволяють людям взаємодіяти з іншими користувачами. Також будуть наявні варіанти, які дозволять людям формувати і створювати свою власну частину навколишнього середовища і свої аватари.

Весь простір набуло мультиплікаційного характеру, оскільки воно призначене для використання з гарнітурою Oculus Quest від Facebook, в якій відсутня графіка високої роздільної здатності гарнітур, пов'язаних з ПК.

Сем Мачковеч, репортер Ars Technica, який опробував Horizon, сказав, що Facebook вклав "тонну роботи" у версію, щоб зробити її як можна більш привітною. Але він також зазначив, що Horizon — це "ще одна" комбінація додатків, чатів та аватарів, створена Facebook всього за кілька років. Він припустив, що компанія все ще вигадує хорошу комбінацію, яка була б привабливою для користувачів.

Будь-хто, хто зацікавлений у приєднанні до Horizon, може зареєструватися в якості раннього тестера.

Як повідомляло видання "Коментарі", соціальна мережа Facebook тестує систему приховування лайків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!