Головна Новини HI-tech VR Австралійський університет La Trobe представив гарнітуру для вивчення анатомії
commentss НОВИНИ Всі новини

Австралійський університет La Trobe представив гарнітуру для вивчення анатомії

Впровадження технологій AR / VR у вивчення анатомії обходиться дешевше, ніж купівля підручників

5 листопада 2019, 15:40 comments1953
Поділіться публікацією:
Австралійський університет La Trobe представив гарнітуру для вивчення анатомії

Університет La Trobe (Австралія) випробовує доповнену і віртуальну реальність (AR / VR) на своїх курсах анатомії для поліпшення доступності та просторової обізнаності студентів. В даний час ця технологія випробовується зі студентами-анатомами другого та третього курсу зі ступенями Allied Health и Science, включаючи фізіотерапію, ортопедію, протезування, подиатрию і биомедицину.

Доктор Аарон Макдональд, голова анатомічного відділу в La Trobe, розповів, що Атлас анатомії людини у видимому тілі з платформою AR надає студентам доступний і зручний доступ до високодеталізованих зображень через їх телефони, планшети або комп'ютери в будь-який час дня. Доступ до AR також дешевший, ніж підручники — всього за 10 доларів на одного студента, у порівнянні з більш ніж 100 доларами за один підручник.

0fsR3K07n_veRlcM-15hQi2DF.jpg

"Доповнена реальність дозволяє студентам візуалізувати і маніпулювати анатомічними структурами і розвивати глибоке розуміння. Ви можете накладати анатомічні структури на ровесника, який виконуватиме рухи разом з додатком, щоб краще розуміти функцію м'язів", — додав Макдональд.

Між тим, в кампусі надається доступ до працюючих гарнітурів HTC Vive VR з контентом, який розроблявся на платформі Medis Media 3D Organon. Попередні неофіційні дані свідчать про те, що оцінки учнів поліпшуються з використанням AR и VR. За словами Макдональда використання цих технологій може бути розширене на інші курси анатомії після завершення пілотного дослідження.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Нідерландах придумали, як очистити річки від пластику.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!