Головна Новини Дозвілля стиль і краса Секрети блиску та густоти: 3 способи повернути волоссю здоров'я
commentss НОВИНИ Всі новини

Секрети блиску та густоти: 3 способи повернути волоссю здоров'я

Здорове і гарне волосся – мрія кожної жінки

24 липня 2019, 16:30 comments10820
Поділіться публікацією:
Секрети блиску та густоти: 3 способи повернути волоссю здоров'я

Влітку ми особливо часто задаємося одним і тим же питанням — як відновити здоров'я волосся. Все тому, що при високих температурах волосся втрачає більше вологи, ніж зазвичай, тому виглядає тьмяно і мляво.

- Усуваємо посічені кінці. Коли до кінчиків волосся не надходять волога і поживні речовини, вони починають сіктися, ламатися і виглядають досить непривабливо. Щоб цьому запобігти мало використовувати бальзам для волосся. Додайте до свого догляду натуральні масла. Наприклад, східні жінки часто використовують кокосове, мигдальне, лляне масло або оливкову олії для додання волоссю блиску.

- Повертаємо блиск волоссю. Після миття волосся шампунем на шкірі голови часто затримуються частинки засобу. З часом це призводить до тьмяності волосся, виснаження волосяної цибулини і появі лупи. Крім косметичних масок і салонних процедур, які можна робити для відновлення волосся, є ще й натуральні засоби для блиску локонів. Кращими з них вважаються ополіскування волосся оцтом або відваром ромашки. Для фарбованого волосся краще використовувати чистий відвар ромашки, так як оцет може прибрати штучних пігмент.

- Прощаємося з випаданням волосся. Для лікування випадіння волосся краще всього використовувати домашні косметичні маски в комбінації з натуральними відварами із звіробою, кропиви, ромашки. Також можна додати в свій шампунь кілька крапель олії чайного дерева (5-7 крапель на 200 мл шампуню). Волосся буде повільніше "засаливаться", отже, волосяна цибулина не буде так сильно травмуватися.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як влітку правильно зміцнювати волосся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!