Головна Новини Дозвілля книги ТОП -5 кращих книг для саморозвитку і мотивації
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП -5 кращих книг для саморозвитку і мотивації

Ці надихаючі праці допоможуть розширити кругозір, а може і змінять погляди на життя

31 липня 2019, 12:30 comments3620
Поділіться публікацією:
ТОП -5 кращих книг для саморозвитку і мотивації

Пропонуємо топ кращих книг, здатних надихнути читача на нові звершення і досягнення немислимих раніше цілей.

Айн Ренд "Атлант розправив плечі"

Художній роман-антиутопія американської письменниці несе читачеві думку про те, що світ заснований на талановитих унікальних особах, яких автор порівнює з Атлантом, який утримує на плечах небосхил. Айн вважає, що якщо створити умови, в яких такі люди не зможуть творити, то світ зруйнуються.

Роберт Кійосакі "Багатий тато, бідний тато"

Ця книга розповідає читачеві, чому бідні люди стають біднішими, а багаті примножують капітал. Автор впевнений, що вирішальним фактором є особливий фінансовий світогляд, притаманний кожному прошарку населення. Роберт Кійосакі, наводячи цікаві приклади з власного життя, показує наскільки важливо мислити в правильному напрямку. Книга заряджає енергією, читається на одному диханні.

Стівен Кові "Сім навичок високоефективних людей"

Ця книга — результат вивчення автором величезної кількості літератури з успіху, лідерства, аналізу життя великих людей. Кові вважає, що основою реалізації і довготривалого успіху кожної особистості є прихильність одвічних істин і принципів, які залишаються справжніми при будь-яких обставин. Письменник на прикладах пояснює етичні і моральні цінності, які ведуть до успіху в особистому і суспільному житті.

Іцхак Пінтосевич "Дій!"

Легкі правила, які дозволяють людині повірити в себе, допоможуть бути в тонусі і знайти в глибинах душі вагоме натхнення. Твір дає можливість усвідомити, які важливі кроки слід зробити, щоб почати нове життя. При цьому письменник розповідає, яким чином досягти видатних результатів, не змінюючи власної особистості.

Джон Кехо "Підсвідомість може все!"

Мотивуюче видання являє собою добре структуровану програму розвитку і розкриття потенціалу нашої підсвідомості. Автор методично і послідовно розповідає про методики розвитку підсвідомості, про природу снів, інтуїції та багатьох інших цікавих речей. Джон розкриває секрети візуалізації, надає прості вправи і прийоми.

Раніше "Коментарі" повідомляли про 10 захоплюючих книг на будь-який смак.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!