Головна Новини Дозвілля ЗСЖ Завжди в формі: ефективне тренування за 10 хвилин
commentss НОВИНИ Всі новини

Завжди в формі: ефективне тренування за 10 хвилин

Для тих, у кого мало часу на повноцінні тренування

6 серпня 2019, 12:00 comments2342
Поділіться публікацією:
Завжди в формі: ефективне тренування за 10 хвилин

Сучасний ритм життя практично не залишає нам часу на заняття спортом. Особливо гостро проблема фізичної форми стоїть, якщо працюєш в офісі. Саме для цього і існує комплексом фізичних вправ, розрахованих лише на 10 хвилин.

Розтяжка хребта

Ця вправа допоможе вашій спині знайти гнучкість. Встаньте прямо, руки за голову. Швидко зігніться і доторкніться ліктями до колін. Випряміться і повторіть вправу 12 разів.

Глибокі присідання

При глибоких присіданнях працюють квадрицепси, стегна і сідниці. Встаньте, ноги на ширині плечей, руки на талії. Присядьте навпочіпки. Підніміться. Повторюйте, поки не втомитеся.

Підйоми на шкарпетки

Ця вправа розрахована на роботу литкових м'язів. Встаньте, ноги трохи ширше плечей. Підніміться на носочки і опустіться. Повторюйте до настання втоми. Щоб додати навантаження, виконуйте вправи, поставивши кінчики ніг на книгу.

Віджимання

Поставте руки на підлогу на ширині плечей. Опустіться як можна ближче до підлоги і підніміться назад. Повторюйте, поки не втомитеся. Задійте різні м'язи, міняйте положення рук (ширше, вужче).

Віджимання сидячи

Сядьте на підлогу. Підніміть ноги, покладіть їх на стілець або ліжко. Піднімайте і опускайте себе з допомогою рук, поки не відчуєте втому.

Підйоми ніг

Ця вправа на роботу м'язів преса. Сядьте на підлогу, покладіть руки позаду себе, обіпріться на них, ноги витягніть і розташуйте як можна ближче один до одного. Підніміть ноги вгору, щоб тіло прийняло форму букви V. Опустіть ноги, повторюйте, поки не втомитеся.

Велосипед

Це відмінна вправа, яке задіює всі м'язи преса. Ляжте на підлогу, притиснувши поперек до підлоги. Руки покладіть за голову. Підніміть вгору коліна під кутом 45 градусів і повільно починайте рухи, як ніби крутите педалі велосипеда. Лівим ліктем торкніться правого коліна, потім правим ліктем лівого коліна.

Також "Коментарі" вже розповідали, як чоловікам максимально продовжити молодість і залишатися здоровими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!