Головна Новини Дозвілля секс Психологи з'ясували, чому жінки симулюють оргазм
commentss НОВИНИ Всі новини

Психологи з'ясували, чому жінки симулюють оргазм

Оргазм у жінок - явище не таке часте, як у чоловіків

5 серпня 2019, 15:40 comments3856
Поділіться публікацією:
Психологи з'ясували, чому жінки симулюють оргазм

Згідно зі статистикою, близько 60% жінок під час сексу симулюють організм і роблять це з різних причин.

- Щоб не засмучувати партнера. Секс і отримання сексуальної радості дуже важливий аспект у житті жінок. З ним жінка відчуває себе повноцінною, бажаною і щасливою. Але на відміну від чоловіків, у яких оргазм нерозривно пов'язаний з процесом еякуляції, досягти оргазму жінкам не завжди вдається. І тому є безліч причин.

Від нерозторопності, некомпетентності, відсутності досвіду чоловіків, аж до банальної ліні і не уважного ставлення до жінки. У будь-якому випадку, жінка відчуває потребу порадувати партнера, продемонструвавши оргазм. Інакше у партнера виникне почуття власної неповноцінності.

— Щоб не образити коханого. Найчастіше, симулянтка в прагненні здаватися пристрасною демонструє бурхливі сексуальні захоплення. Цим вона лише надає послугу партнеру. Таким чином, вона приховує справжній стан речей, щоб не образити чоловіка. В якійсь мірі ця поведінка виправдана, але далеко не завжди.

- З почуття обов'язку. Нерідко трапляється так, що під час любовних ігор чоловік викладається на повну, щоб ощасливити жінку, але вона ніяк не досягає оргазму. І коханка йде на хитрість, вручаючи йому нагороду у вигляді підробленого оргазму, який, навіть обізнаному в любовних справах чоловікові не завжди вдається відрізнити від справжнього.

- Щоб закінчити статевий акт. Якщо жінка відчуває до свого супутника гірку образу або просто фізично, чи психологічно втомилася, вона може зобразити оргазм, щоб закінчити статевий акт.

Що робити, якщо у неї "не виходить". Часом зустрічаються жінки, у яких здатність отримати сексуальне задоволення дуже слабка, а то і зовсім не спостерігається. Це – фригідність. Тобто відхилення від норми, що виявляється в зниженні статевого потягу, статевої збудливості і відсутністі оргазму. До цих пір це явище залишається не вивченим. Однак двоє люблячих один одного людей завжди можуть знайти вихід, якщо того захочуть.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що фахівці з'ясували, від чого залежить оргазм у жінок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!