Головна Новини Дозвілля книги Топ-5 книг для крутих чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 книг для крутих чоловіків

Ви зможете більше дізнатися про себе, світ навколо вас та розробити розумну стратегію для подальшого розвитку

8 серпня 2019, 12:16 comments5661
Поділіться публікацією:
Топ-5 книг для крутих чоловіків

Ніякі сучасні технології не зможуть скасувати тої корисної ролі, яку в нашому житті відіграють книги. Пропонуємо вашій увазі п'ять книжок, які варто прочитати кожному чоловіку.

1. Джеймс Холліс "Під тінню Сатурна", 1994

-Oed6bKngYJqj__LsP784Smd1.jpg

Книга для справжніх зануд і "тошнотиків". Для тих, хто хоче проникнути в саму суть чоловічої психології. Джеймс Холліс звертається до проблеми психологічних травм чоловіків і пропонує способи їхнього лікування. Тільки вирішивши свої проблеми, зокрема пов’язані з впливом негативного материнського виховання, відсутністю необхідного прикладу мужності та ритуалів ініціації, сучасний чоловік зможе відчути себе зрілою людиною, здатною довіряти собі та будувати довірливі відносини з навколишніми людьми.

2. Джон Елдредж "Дике серце", 2001

_qoOJ-CSgp0-JZ1eSWGBc9Y7J.jpg

Це знаменита книга американського письменника про те, як сучасним мужчинам знайти свою природну силу і мудрість попередніх поколінь. Джон Елдредж – письменник, автор кількох книг, які досліджують тему мужності та батьківства. Багато з них є бестселерами, загальний наклад – понад 8 млн примірників!

Ця книга переверне ваше уявлення про себе як чоловіка і дасть відповіді на багато запитань. Ви зрозумієте, чому вам необхідно пережити пригоди, які ви повинні виграти битви і чому так важливо врятувати красуню. Живіть так, щоб пишатися собою і своїм життям. І пам’ятайте, що чоловіками не народжуються, а стають! Хочете дізнатися як? Тоді, не зволікаючи, читайте книгу "Дике серце"!

3. Роберт Гловер "Досить бути славним хлопцем!", 2003

rARRGx3IJ04-dcqZ7qDW5qcVs.jpg

Ця книга для тих, хто шукає себе і відчуває повторювані проблеми в стосунках. Якщо ви впізнаєте себе хоча б в одному з пунктів – прочитайте цю книгу! Ви робите гострі зауваження, жорстко жартуєте? Ви виставляєте своїх близьких в незручному світлі на людях? Ви часто спізнюєтеся і не дотримуєтеся слова? Ви критикуєте своїх близьких?

Якщо впізнали себе – книга відкриє вам очі на багато речей і дасть підказки! 

4. Філіп Зімбардо "Чоловік у відриві. Ігри, порно і втрата ідентичності", 2015

-8Qp-QG2rs_gqL78eMnKEVL-N.jpg

Книга легендарного американського психолога, який прославився "Стенфордським тюремним експериментом". Сьогодні цей професор бачить проблему суспільства в тому, що чоловіки втрачають свої природні коріння і не розуміють, що взагалі означає бути мужчиною? Втрата ідентичності у чоловіків актуальніша в американському суспільстві, але варто визнати, що і у нас ця проблема вже починає набирати своїх критичних обертів.

Якщо чоловік все більше часу проводить у комп’ютері та цифрових гаджетах, а свої сексуальні фантазії задовольняє за допомогою порносайтів, соромлячись реальних дівчат, – то ця книга обов’язкова до прочитання! У ній ви знайдете повний опис причин того, чому "мужиків стає мало" і поради про те, як можна і потрібно виправляти ситуацію.

5. Андрій Жельветро "7 дідівським вимог", 2016

NP7EIKWkvwP9AQJuZAJVGU4hK.png

З цієї невеликої брошури ви дізнаєтеся маловідомі поради, які допоможуть відновити прогалини у вихованні вас як чоловіка. В її назві міститься слово "дідівські", тому що я розглядаю теми, які є фундаментальними для благополуччя психіки сучасного чоловіка і не даю попсових порад, які трапляються в низькопробних журналах або тупих Інтернет-статтях. Я склав ці рекомендації на підставі досвіду ведення чоловічих психологічних груп. Дотримуючись рекомендацій з цієї брошури, ви перестанете займатися самокопанням і станете більш зрілим чоловіком.

Також видання "Коментарі" рекомендує ознайомитися з п'ятьма фільмами, як варто подивитися кожному чоловіку



 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!