Головна Новини Дозвілля книги Що почитати восени: п'ять книг для затишного вечора
commentss НОВИНИ Всі новини

Що почитати восени: п'ять книг для затишного вечора

Осінь — найкращий час для читання книг та творчості

25 вересня 2019, 15:35 comments11849
Поділіться публікацією:
Що почитати восени: п'ять книг для затишного вечора

В таку осінню погоду хочеться залишитися вдома, загорнутися в ковдру і випити чашку зігріваючого напою. І тільки ближче до вечора настає довгоочікуваний час, який можна приділити собі та приємному читанню.

І так, які книги підійдуть для осіннього настрою:

"Теплі історії до кави", Надійка Гербіш

Назва цієї збірки любовних оповідань говорить сама про себе – це абсолютно різні історії, які могли статися з кожним із нас. Герої книги закохуються, страждають, втрачають сенс життя і знову знаходять його в нових відносинах. І в кожній з цих історій є тепла і ароматна кава, яка незримо присутня в житті героїв.

picture

"Життя в борг", Еріх Марія Ремарк

Автогонщик, який щодня ризикує своїм життям і дівчина, яка вмирає від туберкульозу — обом немає що втрачати, до тих пір поки вони не зустрінуться і не покохають один одного. Роман показує, як люди починають бачити сенс у своєму існуванні і як це нове розуміння може перевернути звичний спосіб життя. Після прочитання книги хочеться жити на повну і не втрачати даремно ні хвилини.

picture

"Осінь", Алі Сміт

Роман "Осінь" нагадує картину, складену з шматочків опалого листя. Тут знайшлося місце для мистецтва і політики, самотності і дивовижного кохання двох людей, яких розділяє без малого 70 років.

picture

"Трохи сонця в холодній воді", Франсуаза Саган

Головний герой на порозі депресії втрачає інтерес до всього: набридли друзі, робота і турботлива коханка. Він відправляється в село і зустрічає Наталі, яка стала його особистими ліками від туги — і єдиним щастям у житті. Але чи ризикне заміжня жінка всім, що у неї є, заради шаленого почуття?

picture

"Просто разом", Анна Гавальда

Ця чудова книга намалює на вашому обличчі усмішку і подарує внутрішнє щастя, особливо тим, хто зневірився і втомився. Роман "Просто разом" підкорив мільйони серцець, тому сміливо починайте читання і поринайте у світ героїв.

6uOUKt2dZxLxI8o46JnZ9g62r.jpeg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як знаходити час для читання книг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!