Головна Новини Дозвілля книги «Нескінченність не для слабаків»: радник прем'єра Голик поповнив бібліотеку лікарні Мечникова новинками
commentss НОВИНИ Всі новини

«Нескінченність не для слабаків»: радник прем'єра Голик поповнив бібліотеку лікарні Мечникова новинками

Радник прем'єр-міністра Юрій Голік передав до буккросингу Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова 300 книг, серед яких і його видання «Нескінченність не для слабаків»

6 грудня 2019, 15:18 comments2225
Поділіться публікацією:
«Нескінченність не для слабаків»: радник прем'єра Голик поповнив бібліотеку лікарні Мечникова новинками

"Приїхати у Дніпро, не заїхати до легендарної лікарні імені Мечникова і не подарувати туди чергові 300 книг у book-crossing, встановлений нами там пару років тому — це точно не про нас", — зазначив Голик.

picture

За словами чиновника, серед переданих книг є твори світових класиків, кілька томів українського письменника Яна Валетова і книга авторства Голика "Нескінченність не для слабаків", яка нещодавно вийшла у видавництві "Фоліо".

"Мені взагалі подобається буккросинг. Книга зараз дорога, а бібліотека дає можливість читати тим, хто не має можливості купити", — сказав Ян Валетов, який був присутній при передачі книг.

picture

picture

Ідею буккросингу підтримують як пацієнти, так і лікарі. За словами медиків, читання позитивно впливає на процес одужання.

"Ми дуже раді, що наші хворі, які потрапляють до лікарні Мечникова, мають таку можливість знайти улюблену книгу. Ми дуже сподіваємося, що духовна їжа обов'язково позитивно позначиться на всіх наших хворих", — сказав головний лікар ОКЛ ім. Мечникова Сергій Риженко.

Нагадаємо, нещодавно Юрій Голик представив свою книгу "Нескінченність не для слабаків", в якій розповідає про успішну роботу команди голови Дніпропетровської облдержадміністрації 2015-2019 рр.., частиною якої він був.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!