Головна Новини Дозвілля книги В підтримку корінних американців: Лана Дель Рей записує аудіокнигу
commentss НОВИНИ Всі новини

В підтримку корінних американців: Лана Дель Рей записує аудіокнигу

Послухати її можна буде на початку січня

21 грудня 2019, 11:50 comments1888
Поділіться публікацією:
В підтримку корінних американців: Лана Дель Рей записує аудіокнигу

Днями 34-річна американська співачка Лана Дель Рей порадувала своїх підписників в Instagram оголошенням про нове творіння, яке вийде зовсім скоро, 4 січня. Однак, нова робота артистки — не музичний альбом, а аудіокнига.

Відомо, що аудіокнига коштуватиме всього один долар, а половина виручених коштів Лана направить в організації, які займаються підтримкою корінного населення Америки. Так співачка хоче висловити свою любов до батьківщини і повагу до її історії.

Назва аудіокниги поки не розкривається, але вже відомо, що її вихід співпаде з публікацією поетичної збірки Дель Рей "Violet Bent Backwards Over the Grass". Швидше за все, в ній прозвучать записи віршів Лани.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські поп-діви 32-річна Настя Каменських і 35-річна Оля Полякова стали суддями 10-го сезону музичного проекту "Х-фактор". Так, в одному з прямих ефірів артистки здивували своїх шанувальників пристрасним поцілунком. Варто відзначити, що Каменських та Полякова з'явилися в ефірі в пристрасному одязі червоного кольору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!