Головна Новини Дозвілля діти Як діловим чоловікам залишатися хорошими татками
commentss НОВИНИ Всі новини

Як діловим чоловікам залишатися хорошими татками

Щоб залишатися гарним батьком для своєї дитини, слід дотримуватися шести простих правил

30 серпня 2019, 16:23 comments2119
Поділіться публікацією:
Як діловим чоловікам залишатися хорошими татками

Справжній глава сім'ї повинен бути гарним батьком для своїх дітей. Сини взагалі в ранні роки життя гостро потребують уваги татка. Як же стати таким хорошим батьком, особливо якщо ви постійно вирішуєте свої ділові проблеми?

Пропонуємо вашій увазі ряд слушних порад.

Продумайте список занять, які діти будуть робити тільки з татом. В залежності від віку та статі дітей цей список може змінюватись. Узгодьте список з дружиною, перш ніж озвучити його дітям.

Дуже важливо ділитися з дітьми своїми удачами, так і невдачами. У тому числі це стосується і невдач в бізнесі. Це дозволяє дітям приймати свої власні помилки легше. Вони відчувають велику близькість з батьками, розуміючи, що тато і мама довіряють їм.

Вирішіть для себе, чи хочете ви, щоб діти брали посильну участь у ваших справах. Це відмінна ідея. Діти бачать, чим зайнятий батько, починають поважати його працю і самі вчаться заробляти гроші.

X0IrqVJVEdeZOYvtQnDv2FNyb.jpg

Обов'язково влаштовуйте сімейні трапези. Одного разу в тиждень цілком достатньо. Це зближує сім'ю, а ще це дозволяє підвести підсумки тижня для кожного члена сім'ї і для всієї сім'ї в цілому.

Неформально проводьте час з дітьми. Ваша присутність на шкільній виставі, звичайно, важлива, але не менш важливо просто грати разом. Для зайнятого тата це буде непросто. Але можна, наприклад, спеціально виділити час для ігор або іншої спільної активності у вихідний день.

Розмовляйте з дітьми. Питайте їх, чи вони відчувають себе коханими. Чи вистачає їм уваги батьків, дізнавайтеся, якої саме уваги їм хочеться. Ви можете почути зовсім не ті речі, які, як ви думали, вашим дітям важливі! А також розповідайте їм, якої уваги і допомоги вам хочеться від них. Вчіть їх розповідати про свої потреби, щоб в майбутньому вони сміливо могли про це говорити і не страждали від того, що оточуючі не здогадуються, чого вони хочуть.

Також видання "Коментарі" розповість, як підвищити успішність дітей в школі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!