Головна Новини Дозвілля діти Вибираємо спортивну секцію для дитини: кілька рекомендацій
commentss НОВИНИ Всі новини

Вибираємо спортивну секцію для дитини: кілька рекомендацій

Спортивна секція може стати важливою складовою життя вашої дитини

2 вересня 2019, 12:34 comments2624
Поділіться публікацією:
Вибираємо спортивну секцію для дитини: кілька рекомендацій

Всі батьки знають, як важливо дітям займатися спортом. Це корисно не тільки для здоров'я, але і для соціальних навичок та становлення характеру. От тільки яку секцію вибрати, щоб і дитина, і батьки були задоволені?
Враховуйте особисті якості, переваги і можливості
Починати, звичайно, треба з того, чого хоче дитина. Адже це його дитинство, а дитинство повинно бути радісним. Спробуйте разом тверезо оцінити ситуацію. Порадьтеся з вашим лікарем, чи немає протипоказань, подумайте, які у дитини сильні сторони і в якому виді спорту вони можуть стати в нагоді. Далі переходите до фінансової складової. На жаль, багато видыв спорту вимагають дорогої екіпіровки, яку не всі батьки можуть собі дозволити.
Зорієнтуйтеся на місцевості
Коли ви визначилися з видом спорту, починайте вивчати питання детальніше. Подивіться, які секції є недалеко від будинку, щоб дитина не втомлювався від дороги, а вам було простіше все організувати.
Наведіть довідки
Не полінуйтеся дізнатися більше про обрану секцію, особисто познайомтеся з тренером, подивіться на інших дітей та їх батьків. Ваша дитина буде проводити з ними багато часу і заведе нових друзів. Подумайте, чи подобається вам таке оточення.
6K4rqWFqSjex8gj1_ENdq5Ya-.jpg
Запрошуйте друзів
Буде здорово, якщо дитина піде в нову секцію не одна, а з другом або подругою. Йому буде простіше адаптуватися, а ви зможете домовитися з батьками друга забирати дітей по черзі.
Відвідуйте тренування
Перший час ви можете попросити тренера дозволити вам бути присутнім на тренуваннях — так вам буде набагато спокійніше. Але нехай це не входить у вас в звичку. Дитина не зможе зосередитися, якщо буде знати, що ви спостерігаєте за ним. Але ви можете приходити трохи раніше, щоб застати кінець занять.
Заохочуйте успіхи і надихайте
Дитині дуже важливо знати, що ви пишаєтеся ним, підтримуєте і радієте успіхам. Обов'язково ходіть на всі змагання, розпитуйте про нові досягнення і завжди проявляйте зацікавленість. Навіть якщо дитина не зв'яже своє життя зі спортом, це дуже важливий для нього період.
Якщо дитина з якихось причин більше не хоче займатися в обраній секції, не змушуйте її, а підберіть хорошу альтернативу!
Видання "Коментарі" також розповість, як покращити успішність дітей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!