Головна Новини Дозвілля діти Які породи собак краще всього підходять для дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Які породи собак краще всього підходять для дітей

Собаки для дітей — кращі няньки і компаньйони по іграх

24 вересня 2019, 15:40 comments4699
Поділіться публікацією:
Які породи собак краще всього підходять для дітей

Психологи вважають, що діти, які виросли в сім'ї з чотириногим другом, більш відповідальні, комунікабельні та життєрадісні. У таких дітей здорова психіка і вони стійкі до стресів. Які ж породи собак найкраще ладнають з дітьми?

Лабрадор

Це одна з найбільш популярних порід собак для дітей. Лабрадори не просто люблять дітей – обожнюють їх усією душею, няньчать, розважають і ніколи не скривдять. Вирішивши завести лабрадора, потрібно пам'ятати, що ця порода собак потребує великої уваги і постійної активності, вони люблять плавати, бігати, стрибати та гратися.

jfcUaAVLQMnsrm-8hFLgYBoPy.jpg

Бассет

Це найкращий друг для сором'язливої дитини. Їх перевагою є наполегливість і мужність. Бассети добре ладнають з дітьми і не терплять самотності, вони вперті, але не подають ознаки агресії. Ця порода собак дуже віддана і вірна своєму господареві. Бассети малорухливі, не вимагають особливого догляду і знаходять собі гарне місце навіть в невеликій квартирі.

EcYNY50jvYV03qZQOkIhoozuD.jpg

Мопс

Назвати більш поступливого і поблажливого пса з маленьких чотирилапих дуже складно і єдиний хто приходить на розум – це мопс. Його доброзичливість та прихильність до сімей з дітьми просто приголомшлива. Мопси помірно активні, але дуже кмітливі.

wIu5QLRm_Dq_Pvf9LEWq5lI-H.jpg

Бігль

Незважаючи на своє мисливське походження, біглі завоювали велику популярність як добрі та віддані собаки. Вони спокійні, розумні, легко викликають довіру і співчуття. Така порода не підходить для охорони майна, тому що їй не вистачає захисного інстинкту. Однак, вони активні, грайливі, люблять проводити час на свіжому повітрі.

AVve79Ha8ImBatlGP_HecYwtJ.jpg

Бішон фрізе

Це порода собак, яка володіє винятковою чутливістю, врівноваженістю та чуйністю. Ці крихітні, пухнасті собаки легко вступають у контакт з дітьми. Їх невичерпна спонтанність не змушує ніколи сумувати, а лише впливає на грайливість та активність.

0FflMiSEV5Svzt29OpRM_aNSf.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, навіщо жителям мегаполісів потрібні домашні тварини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!