Головна Новини Дозвілля діти Вчені визначили найкращий вік для батьківства
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені визначили найкращий вік для батьківства

Названо ідеальний вік для того, щоб завести дитину

30 грудня 2019, 13:00 comments11131
Поділіться публікацією:
Вчені визначили найкращий вік для батьківства

У кожній сім'ї рано чи пізно настає момент, коли пора подумати про поповнення в сім'ї. Багато батьків намагаються ретельно все спланувати, включаючи і свій вік. Вчені провели безліч досліджень і визначили вік, який оптимальний для жінок і чоловіків, щоб зачати дитину.

Фахівці з'ясували, що для жінок найбільш оптимальним віком для народження першої дитини вважається 20-27 років. Але враховуючи те, що сучасна медицина зробила крок далеко вперед, тепер мамою можна стати і в більш старшому віці – 35-40 років.

Нещодавно британські вчені визначили і оптимальний вік для чоловіка. Виявляється, що представники сильної статі повністю готові до батьківства в 30-40 років, саме в такому віці вони готові взяти на себе повну відповідальність за сім'ю, так як в соціальному плані досягли певного рівня і фізичні показники їх здоров'я залишаються в нормі.

При цьому, фахівці не радять парам довго затягувати з поповненням у родині, адже після 40-річного віку з'являються певні труднощі і ризики із зачаттям малюка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який ідеальний вік для вступу в шлюб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!