Головна Новини Дозвілля діти Прості ритуали, які допоможуть зміцнити зв'язок з дитиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Прості ритуали, які допоможуть зміцнити зв'язок з дитиною

Зв'язок з дитиною треба підтримувати постійно

3 квітня 2020, 14:05 comments1524
Поділіться публікацією:
Прості ритуали, які допоможуть зміцнити зв'язок з дитиною

Зв'язок батьків з дитиною формується ще в той час, коли мама виношує малюка. Ця зв'язок може бути міцним протягом усього життя. А може зруйнуватися. Щоб цього не сталось, його треба зміцнювати.

Вчинки батьків здатні налагодити емоційний контакт з дитиною незалежно від її віку. Навіть підліткам, які здаються вже самостійними, потрібно вміти спиратися на батьків. Як зміцнити зв'язок з дітьми?

Говоріть слова подяки

Щоденне "дякую" і "будь ласка" допоможуть вибудувати між батьками і дитиною непорушний зв'язок поваги. Починати говорити слова подяки дитині потрібно з самого маленького віку, коли він сам не може сказати ні слова.

Здійснюйте спільні добрі справи

Благодійність розвиває емоційний інтелект дитини. Вона допомагає розвинути у дитини позитивні якості, а також зміцнює зв'язок між батьками та малюком. Допомагати можна тваринам, хворим дітям, дітям-сиротам, дорослим. Головне залучати в цей процесс дитину. Наприклад, вона може створювати вироби з метою їх продати. Або ви разом з дитиною будете відбирати речі та іграшки для благодійності.

Відвідуйте важливі для дитини події

Дорослим здається, якщо вони пропустять один-другий концерт дитини, нічого страшного не трапиться. Це всього лише концерт, яких буде багато. Але для дітей це важливо! Їм важливо бачити люблячі очі в залі, і вони помічають, коли батьки пропускають такі заходи.

Придумуйте спільні традиції

Невеликі сімейні ритуали або свята раз в тиждень дуже добре зміцнюють зв'язок між батьками і дітьми. Придумайте ваші сімейні ритуали і регулярно їх дотримуйтесь. Якщо ви будете періодично про них забувати, тоді ніякого толку від них не буде.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як виховати успішну дитину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!