Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр П'ять речей, які краще не розміщати в спальній кімнаті
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять речей, які краще не розміщати в спальній кімнаті

Спальня повинна бути зручною і комфортною для відпочинку

5 вересня 2019, 14:25 comments10460
Поділіться публікацією:
П'ять речей, які краще не розміщати в спальній кімнаті

Здоровий сон життєво необхідний для нормального фізичного і психічного здоров'я. Щоб в спальні ви могли відпочити, розслабитися і як слід виспатися, приберіть з кімнати всі дратівливі об'єкти.

Телевізори і бездротові пристрої

Дивитися телевізор перед сном — це, поза всяких сумнівів, велике задоволення для багатьох людей. Проте краще всього робити це не в спальні. Телевізор та інші пристрої, у тому числі бездротові (wifi), — це випромінювання, яке знижує якість сну.

Кімнатні квіти

Ні, самі по собі живі рослини в будинку дуже навіть непогано, але тільки не в спальній кімнаті. Справа в тому, що зелені рослини володіють власною енергетикою, яка може втручатися (нехай і мимоволі) у ваше особисте життя.

Крім того, рослини мають властивість накопичувати пил, що особливо шкідливо для людей з алергією.

Дзеркала

Це одна з головних пересторог Фен-шуй стосовно простору для відпочинку. Дзеркала — елементи, що відбивають енергію. І в нічний час, коли ми будемо спати, ця енергія буде циркулювати між тілом і дзеркалом (туди і назад).

Акваріум

Красиві акваріуми з рибками мають право на існування, але тільки не в тому приміщенні, де розташовується ложі подружжя. Згідно феншуй, акваріум є одним з носіїв енергії стихії води, що відповідає за матеріальне багатство в домі. Але тільки не в спальній кімнаті! Інакше може бути негативний вплив на здоров'я тих людей, які там сплять.

Яскраві стіни

Атмосфера спальні повинна бути заспокоює і розслабляє, а не яскравою і насиченою. Уникайте червоного, помаранчевого і яскраво-рожевого кольорів в оформленні кімнати.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як правильно організувати простір в шафі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!