Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Деталі інтер'єру, які роблять квартиру позбавленою смаку
commentss НОВИНИ Всі новини

Деталі інтер'єру, які роблять квартиру позбавленою смаку

Які стилі оформлення домашнього інтер'єру в моді в цьому році

2 жовтня 2019, 07:45 comments9006
Поділіться публікацією:
Деталі інтер'єру, які роблять квартиру позбавленою смаку

Затишок складається з деталей, і тому лише одна безглузда або старомодна річ може зіпсувати навіть найпродуманіший інтер'єр. Так, квартира в елітному житловому комплексі виглядає непрезентабельно і банально. А всьому виною – неувага до дрібниць.

Фотошпалери

Вид нічного Токіо або зображення ставного леопарда на тлі термоядерно-зелених джунглів: цей "шик" родом з 90-х вже нікого не вразить. І який б ви принт не обрали – вони доречні тільки в дитячій кімнаті, і крапка.

Дешеві розетки і вимикачі

Це невід'ємна частина навколишнього простору. Вони повинні органічно вписуватися в дизайн квартири, не вибиваючись з нього: бути непомітними, або, навпаки, служити додатковою декоративною прикрасою. Однак дизайн розеток не повинен обмежувати їх основну функцію джерела електроенергії для домочадців. Повірте, гості також оцінять по достоїнству стильні вимикачі.

Кухонний куточок

Років тридцять тому всі ганялися за комплектами з столу і кутової лави, але сьогодні подібне рішення для обідньої зони кухні виглядає морально застарілим. Краще всього підібрати стіл і стільці в одному стилі.

Недбалий підбір посуду

Враження від інтер'єру можуть зіпсувати тарілки і миски з різних комплектів. Справа в тому, що вони не поєднуються із загальним стилем обідньої зони, тим самим дуже "дешевлять".

Ліпнина з поліуретану

Стельові розетки, пілястри і бутафорські колони – бюджетна альтернатива гіпсу, втілення кітчу і несмаку. А якщо ваше житло не відрізняється просторими залами і високими стелями, про ліпний декор – будь він поліуретановий або гіпсовий — взагалі краще забути.

М'які іграшки

Якщо інтер'єр елегантним не назвеш, м'які іграшки зроблять все тільки гірше. Плюшеві ведмедики знищують всю атмосферу, тому залиште їх в дитячій кімнаті.

Килим на стіні

Якщо це не панно в скандинавському стилі або гобелени, які доречно виглядають над каміном, тоді цьому не місце в сучасній квартирі. 

Магніти на холодильнику

Пам'ять про всі ваші подорожі, маленькі сувеніри, привезені рідними з відпусток краще зберігати на спеціальних полицях. А ще вони є збірник ом пилу і кухонної кіптяви. Крім того, це майже завжди виглядає негарно.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!