Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр Новорічна ялинка своїми руками
commentss НОВИНИ Всі новини

Новорічна ялинка своїми руками

Новорічну ялинку можна зібрати з будь-яких підручних матеріалів

10 грудня 2019, 16:45 comments11683
Поділіться публікацією:
 Новорічна ялинка своїми руками

До Нового року залишилося рівно три тижні, тому настав час подумати про яскраві новорічні прикраси і головний символ свята – новорічну ялинку. Для тих, хто хоче урізноманітнити інтер'єр і виступає на захист живих дерев, є кілька оригінальних альтернатив.

Фотодерево

Найголовніше свято року з нетерпінням чекають як дорослі, так і діти. Це пора яскравих новорічних іграшок та гірлянд, святкового столу, сімейного затишку, і звичайно ж, чарівництва! Символом Нового року є ялинка, яку прийнято наряджати разом з родиною і друзями під веселі розповіді і приємні спогади.  Але хто сказав, що ялинка обов'язково повинна бути зеленою і з голками? Зробіть новорічне дерево з фотографій, які підкреслять всі щасливі моменти, які трапилися з вами в цьому році. Таке "дерево" можна прикрасити іграшками, ліхтариками та іншою мішурою, воно буде випромінювати сімейний затишок і налаштує вас на хвилю радості та щастя.

picture

Ялинка із книг

Таке новорічне дерево точно здивує ваших рідних і друзів. Візьміть певну кількість книг (орієнтуючись на бажану висоту ялинки) та складіть їх стопкою, щоб кожен наступний шар був трохи менше в діаметрі, ніж попередній. Прикрасити своє оригінальне дерево можна яскравими іграшками та гірляндами, виглядати це буде дуже незвично, але красиво.

picture

Настінна ялинка

Якщо квартира маленька і для пишної зеленої красуні немає місця, тоді створіть собі новорічне дерево на стіні. Його можна намалювати або наклеїти – все залежить від фантазії і бажання! Для створення новорічного дерева можна взяти гірлянди, дерев'яні палиці, іграшки, ялинкові гілочки і багато чого іншого.

picture

Ялинка з ящиків

Це швидкий, але вельми оригінальний варіант новорічного дерева. Поставте ящики в потрібному порядку, а їх середину наповніть різноманітними речами: іграшками, фотографіями, подарунками, яскравими підставками та статуетками.

picture

Ялинка з новорічних куль

Це ще одна альтернатива новорічній ялинці, яка буде економити простір і при цьому вдало прикрасить ваш інтер'єр. Для того, щоб зробити таку ялинку потрібно міцне підгрунтя, багато іграшок, фантазія і вільний час. За допомогою одних новорічних іграшок можна зробити дуже гарне і незвичайне дерево.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де встановлена найдорожча новорічна ялинка в світі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!