Головна Новини Дозвілля дизайн та інтер'єр На продаж виставлено будинок, в якому жили Дженніфер Еністон і Бред Пітт
commentss НОВИНИ Всі новини

На продаж виставлено будинок, в якому жили Дженніфер Еністон і Бред Пітт

Зірки жили в маєтку близько двох років

13 грудня 2019, 17:45 comments2049
Поділіться публікацією:
На продаж виставлено будинок, в якому жили Дженніфер Еністон і Бред Пітт

Минуло вже 14 років з того моменту, як фанати Дженніфер Еністон і Бреда Пітта остовпіли від новини про розлучення зоряної пари. Однак розкішний особняк, в якому подружжя жило до 2005 року, досі не знайшов нових господарів.

Відомо, що будинок загальною площею понад 10 тисяч квадратних метрів продається за 44,5 мільйона доларів. Зіркова нерухомість включає в себе: тринадцять ванних кімнат, п'ять спалень, простору терасу, а також тенісний корт і відкритий басейн.

Нагадаємо, Пітт і Еністон купили будинок в Малібу відразу ж після весілля, в 2000 році. Потім, селебріті протягом трьох років робили там ремонт. Так, у барній зоні будинку Бред і Дженніфер поклали підлогу з французького замку з 200-річною історією.

Після того, як зіркова пара оголосила про своє розлучення, маєток перейшов у володіння до одного з інвестиційних фондів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Німеччині подружжя встановило у себе вдома 350 новорічних ялинок. Тим самим німці встановили світовий рекорд. Відомо, що в 2018 в їх будинку красувалися 316 різдвяних дерев.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://gettyimages.ru
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!