Головна Новини Дозвілля мода Тренди осені-2019: що буде модно в цьому сезоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Тренди осені-2019: що буде модно в цьому сезоні

Новий сезон буде елегантним та цікавим

26 вересня 2019, 17:45 comments9875
Поділіться публікацією:
Тренди осені-2019: що буде модно в цьому сезоні

Найвідоміший у світі експерт з кольору — компанія Pantone склала список найбільш актуальних відтінків, які будуть присутні в гардеробі осінь-зима 2019-2020.

Крім шоколадного, насичено-смарагдового і кольору бургунді, які вважаються класичними відтінками осіннього сезону, в палітру додали ще чотири нових: оранжевий, персиковий, жовто-багряний, солодкий мигдаль і яскраво-помаранчевий.

Експерти запевняють, що без уваги в новому сезоні також не залишиться насичено-червоний і рожевий колір, а також відтінки синього: блакитний і галактичний синій. Ці кольори створюють яскраві емоції та здатні зарядити вас енергією.

Клітинка – тренд осені

Вже довгий час клітинка в одязі не виходить з моди, а лише надихає дизайнерів на нові ідеї, і не дивно, адже цей принт удосконалює наш образ і надає йому виразності. Восени-2019 в тренді буде червоно-чорна клітинка або як її називають "клітинка-буффало".

xTTMppb0vSc0iL3-GhK2HCh-z.jpg

Одяг у велику клітинку вважається повсякденним стилем, тому вона ідеально підійде до світлих і чорних джинсів. У такому поєднанні образ буде виглядати стильно і жіночно.

Ідеально будуть виглядати плаття в клітинку відтінку червоного вина або стиглої вишні. Також до головної клітинки-буффало приєднується звичайна клітинка, яка і досі залишається трендовою.

Тренд осені – вбрання з серії диско

Відома американська співачка і модель Лана Дель Рей одного разу сказала, що "мода завжди натхненна молодістю і ностальгією і часто черпає натхнення у минулому". І була абсолютно права.

У нинішньому сезоні мода сімдесятих років минулого століття надихнула багатьох дизайнерів, і вони вирішили додати в свою колекцію принт аргайл – візерунок з ромбів.

5H0K_7tRTlQ2EHCH8-f2kVVvB.jpeg

Восени з 70-х років ми можемо підчерпнути буржуазність, яку представили Celine, або ж ідеальні вбрання з диско.

Тренд осені 2019 – колір лайма

Неоновий колір увірвався на модні подіуми ще в минулому році і досі не покидає свої лідируючі позиції. Цієї осені в тренді буде колір лайму. Це можуть бути гольфи, светри, брючні костюми, сукні та навіть пальто.

6cw-AbFrDlBXmTP2lA6-jGOfa.jpeg

Чорна шкіра – безпрограшний варіант

Осінь-2019 не обійдеться без чорної шкіри, яка числиться серед ключових тенденцій сезону. Любителі стилю гранж можуть сміливо купувати шкіряні плащі, брюки та сукні.

8iFIVVvYFds6mr6gAepvYBfk3.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що всесвітньо відомий бренд одягу Zara перейде на екологічні тканини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!