Головна Новини Дозвілля мода ТОП-5 наймодніших кольорів осіннього гардеробу
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 наймодніших кольорів осіннього гардеробу

Правильне поєднання відтінків – запорука успіху

8 жовтня 2019, 16:30 comments5991
Поділіться публікацією:
ТОП-5 наймодніших кольорів осіннього гардеробу

Фешн-експерти назвали найпопулярніші відтінки осені-2019, яка обіцяє стати, мабуть, найбільш яскравою за всю історію моди.

У палітрі є прості та складні відтінки, але всі вони надзвичайно різні та унікальні.

Перець чилі

Цей гострий, пікантний і пристрасний відтінок червоного підійде для дівчат, які звикли завжди бути в центрі уваги. Він символізує рух, енергію, тим самим стимулюючи не тільки наші відчуття, але і почуття. Одяг такого кольору буде чудово поєднуватися з червоною губною помадою, яка в цьому сезоні також займає лідируючі позиції.

Однак, все має бути в міру. Стилісти не рекомендують захоплюватися повністю червоними нарядами, оскільки вони виглядають занадто інтенсивно та зухвало. Краще поєднувати червоні речі з одягом більш м'яких кольорів, тоді образ вийде стильним і ефектним.

yHbapc21T3VtvK2D10aO_Vd63.png

Рожевий персик

Поєднання оранжевого та рожевого кольору призвело до появи неймовірно ніжного, романтичного і жіночного відтінку. В осінньому сезоні-2019 популярні всі персикові відтінки, але особливий інтерес привертає Peach Pink. Він стане прекрасним доповненням до вашого гардеробу, тому що легко поєднується з іншими кольорами і може зробити ваш  образ цікавим та різноманітним.

N-1PMpuOgxkEdTF1X5ebnEGTg.png

Галактичний синій

Своєрідний варіант синього кольору випромінює строгість, таємничість, і в той же час спокій. Він втілює безмежну синяву космічних просторів, яку кожен сприймає по-своєму. Поєднувати галактичний синій відтінок рекомендують зі світлими нейтральними кольорами, total look тут також буде доречним.

kQtE5cZgtYS02agw6GDBGBFBn.jpg

Темний чеддер

Цієї осені ніяк не обійтися без теплого, сміливого і зухвалого кольору, яким і є Dark Cheddar. Тандем оранжевого і жовтого кольору додасть у ваш образ нотку грайливості, гостроти і оптимізму. Стилісти рекомендують поєднувати його з пурпуровими відтінками, тоді наряд вийде яскравим і запам'ятовуючим.

UMWxUTkW-9PcSoFmbowjiaTt0.png

Едем

На смарагдовий колір, який випромінює загадковість, стриманість і єднання з природою неможливо не звернути увагу. Цей відтінок чудово доповнює осінню палітру кольорів, які повинні бути у вашому гардеробі. Eden ідеально буде гармонізувати з базовими кольорами – чорним, білим, сірим, також цей відтінок дозволяє створювати модні образи в стилі total look.

UD_a2gzraVnYuXxgg9NfcZj8s.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які тренди будуть модні в сезоні осінь-зима 2019/2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!