Головна Новини Дозвілля мода Маколей Калкін разом з ігуаною позував для реклами шкарпеток
commentss НОВИНИ Всі новини

Маколей Калкін разом з ігуаною позував для реклами шкарпеток

Калкін також став автором трьох пар шкарпеток «заячі вуха»

7 листопада 2019, 13:50 comments2872
Поділіться публікацією:








Маколей Калкін разом з ігуаною позував для реклами шкарпеток

39-річний американський актор Маколей Калкін, який отримав всесвітню популярність після ролі Кевіна у фільмі "Один вдома", знявся в рекламі шведського бренду Happy Socks. Про це повідомляє видання The Drum.

Відео присвячене новій святковій колекції під назвою Naughty or Nice. Актор позує в светрі та укорочених брюках, з-під яких видно червоні шкарпетки зі сніговиками. Образ зірки доповнюють нафарбовані червоним лаком нігті та декілька кілець на пальцях.

На початку ролика Калкін тримає на руках ігуану з червоним бантом і розповідає про своє ставлення до Різдва. Реклама вийшла ексцентричною, але дуже яскравою та веселою. За добу на офіційному YouTube-каналі бренду її подивилося понад 19 тис. осіб.

Вартість однієї пари шкарпеток з нової колекції становить 16 доларів, а подарунковий набір з трьох пар можна придбати за 48 доларів на сайті Happy Socks.


До речі, зірка "Один вдома" став автором дизайну трьох пар шкарпеток "заячі вуха" — на честь свого власного шоу BunnyEars, яке він запустив в 2018 році.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 20-річна дочка Джонні Деппа знялась у різдвяній рекламі парфумів Chanel, обличчям яких є з 2016 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!