Головна Новини Дозвілля мода Бренд Prada оголосив про колаборацію з Adidas
commentss НОВИНИ Всі новини

Бренд Prada оголосив про колаборацію з Adidas

Для Prada колаборація стане знаковою

9 листопада 2019, 16:35 comments2087
Поділіться публікацією:
Бренд Prada оголосив про колаборацію з Adidas

Модний будинок Prada готує колаборацію зі спортивним брендом Adidas. Про це бренди повідомили на своїх офіційних сторінках в Instagram. Всесвітньовідомі бренди поділилися публікаціями з хештегом #Pradaforadidas і підписом: "Coming soon" (Скоро буде).

Передбачається, що лейбли випустять спільні кросівки, кожна пара яких обійдеться в 350 доларів. Крім того, дві моделі взуття представлять в трьох кольорах. Коли саме вони надійдуть у продаж, теж поки невідомо.

Варто зазначити, що чутки про співпрацю Adidas і Prada з'явилися ще в кінці жовтня цього року. Відомо, що Prada вперше співпрацює із спортивним брендом, попередні колекції створювалися разом з великими ритейлерами і художниками.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 27-річна британська модель і актриса Кара Делевінь разом з американським брендом Nasty Gal запустили колекцію вбрання для вечірок. При створенні образів модель надихнулася музичними легендами 80-90-х років, тому практично весь одяг містить графічні принти, паєтки і деталі з ланцюгів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!