Головна Новини Дозвілля мода Mcdonald's пожартували над Alexander Wang
commentss НОВИНИ Всі новини

Mcdonald's пожартували над Alexander Wang

Бренд Alexander Wang випустив сумку, яка нагадує пакет з фастфудом

16 листопада 2019, 18:05 comments2046
Поділіться публікацією:
Mcdonald's пожартували над Alexander Wang

Співробітники всесвітньовідомої корпорації Мcdonald's пожартували над модним брендом Alexander Wang. Компанія опублікувала жарт на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Марка Alexander Wang нещодавно у своєму акаунті опублікувала фотографію сумки. Компанії, що працює у сфері громадського харчування, здалося, що сумка схожа на пакет з фастфудом. Та й самі дизайнери підписали фото: "Схоже на перекус". Тому філія Мcdonald's в Саудівській Аравії вирішили відпустити жарт у бік бренду. Вони розмістили фото пакету в тому ж ракурсі з підписом "Ми зробили це першими. Важливо те, що всередині".

Варто відзначити, що сумка продається за 340 євро.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Мcdonald's купує компанію Apprente, яка використовує штучний інтелект, для автоматизації послуги McDrive. Зазначається, що технологія розпізнає мову і може скоротити час обслуговування. Штучний інтелект можна буде використовувати також в кіосках самообслуговування і в мобільному додатку. Співробітники Apprente стануть членами групи під назвою McD Tech Labs, яка розташовуватиметься усередині глобальної технологічної команди Мcdonald's.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!