Бред Пітт стане обличчям італійського бренду Brioni

Бред Пітт давно вже співпрацює з брендом

55-річний секс-символ Голлівуду Бред Пітт вирішив спробувати себе в новій ролі, і мова йде не про кіноіндустрію, а про рекламну кампаніїю італійського бренду Brioni. Про це повідомляється на Instagram-сторінці модного будинку.

Відомий італійський будинок моди, який спеціалізується на виробництві одягу і шкіряних виробів, представив свого нового амбасадора Бреда Пітта, якого давно вважають іконою стилю серед чоловіків. Актор неодноразово виходив на червону доріжку в костюмах бренду Brioni, тому їх співпраця триває вже давно.

Відомо, що в наступному році бренд буде святкувати свій 75-й ювілей, на честь свята і вийде рекламна кампанія, обличчям якої буде зірка фільму "Одного разу...в Голлівуді". На заході також представлять нову колекцію одягу осінь-зима 2020/2021.

Нагадаємо, що британська актриса і модель Кара Делевінь стала обличчям модного дому Dior. Знаменитість представила нову колекцію аксесуарів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Brioni is pleased to announce legendary actor Brad Pitt as its brand ambassador. An icon of cinema and style, Pitt embodies and reinforces Brioni’s bond with Hollywood. #Brioni #BradPitt #TailoringLegends

Публикация от Brioni (@brioni_official)

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в липні 2019 року голлівудський актор Уїлл Сміт вперше став обличчям італійського модного бренду Moncler.