Головна Новини Дозвілля мода Меган Маркл визнали найвпливовішою модницею 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Меган Маркл визнали найвпливовішою модницею 2019 року

Герцогиня Сассекська очолила рейтинг найвпливовіших модниць світу

20 листопада 2019, 14:30 comments2558
Поділіться публікацією:
Меган Маркл визнали найвпливовішою модницею 2019 року

Міжнародна платформа Lyst Index, яка складає щоквартальний рейтинг найбільш "гарячих" трендів сезону, проаналізувала пошукові запити мільйонів покупців, і визначила жінку, чиї елементи гардеробу викликали найбільший захват і попит в мережі. Про це повідомляє видання The Daily Mail.

Перше місце в рейтингу посіла дружина принца Гаррі, герцогиня Сассекська Меган Маркл. Кожен її вихід у світ не обходився без підвищеної уваги преси, тому герцогиня ретельно підбирала свої наряди. Меган Маркл завжди відрізнялася своїм елегантним стилем, де підкреслювала свою жіночність і витонченість.

Згідно з даними, в цьому році запити щодо стилю герцогині Сассекської зросли на понад 200%, порівняно з минулим роком. А це означає, що багатьох людей надихнули її нарядами і вони захотіли їх повторити.

Відомо, що у вересні цього року принц Гаррі разом з дружиною і сином відвідали Південну Африку, де Меган постала в багатьох образах, які стали хітами. Під час поїздки герцогиня одягала простий, легкий і зручний одяг, тому знову відзначилася вдалим вибором луків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, де королівське сімейство відсвяткує Різдво.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!