Головна Новини Дозвілля мода Louis Vuitton купує ювелірного гіганта Tiffany: названа ціна угоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Louis Vuitton купує ювелірного гіганта Tiffany: названа ціна угоди

Фінансову угоду повинні закрити в середині 2020 року

25 листопада 2019, 17:05 comments2132
Поділіться публікацією:
Louis Vuitton купує ювелірного гіганта Tiffany: названа ціна угоди

Світовий лідер індустрії розкоші Louis Vuitton (LVMH) офіційно підтвердив покупку американського ювелірного дому Tiffany&Co. Про це повідомляється в заяві компанії.

Інформація щодо купівлі бренду з'явилася в ЗМІ ще в кінці жовтня, тоді мова йшла про суму в 14,5 млрд доларів. Сторони були на стадії переговорів, але через виток інформації угода могла і зовсім не відбутися.

Але сьогодні, 25 листопада, французький виробник предметів розкоші офіційно підтвердив, що переговори пройшли успішно і ювелірний дім Tiffany&Co. був придбаний за 16,2 мільярдів доларів ($135 за акцію). Така угода дозволить зміцнити позиції бренду на світовому ринку в ювелірній справі і підніме продажі в США. Для Louis Vuitton таке придбання стало найбільшим з 2017 року, коли відбулася операція з продажу французької компанії Dior.

Відомо, що фінансову операцію повинні закрити в середині 2020 року.

Нагадаємо, що ювелірний гігант Tiffany&Co був заснований у 1837 році і є одним з найбільш впізнаваних у світі. Компанія відкрила більше 300 магазинів, де можна придбати не тільки ювелірні прикраси, але й парфуми, годинники, вироби з шкіри.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що рада директорів Tiffany&Co не хотіла погоджуватися на угоду з Louis Vuitton, заявивши, що компанію недооцінюють.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!