Головна Новини Дозвілля мода Versace подали в суд на мас-маркет-бренд за плагіат
commentss НОВИНИ Всі новини

Versace подали в суд на мас-маркет-бренд за плагіат

Мас-маркет створив точну копію сукні Джей Ло

29 листопада 2019, 17:15 comments1917
Поділіться публікацією:
Versace подали в суд на мас-маркет-бренд за плагіат

Відома італійська марка одягу Versace звинувачує мас-маркет компанію в плагіаті. Про це передає видання The Fashion Law.

Згідно з повідомленням, бренд подав позов на Fashion Nova через копіювання трьох суконь, в яких співачка Дженніфер Лопес закривала один з показів Versace. А ось плаття зеленого кольору з пальмовим принтом дизайнери модного бренду створили для Лопес ще в 2000-е. Вона одягнула її на червону доріжку Grammy Awards. Так, мас-маркет-бренд Fashion Nova, який спеціалізується на створенні реплік одягу відомих дизайнерів, пошив схожу модель, але в більш дешевому варіанті.

Варто відзначити, що Fashion Nova вже не вперше звинувачують у плагіаті. Однак заради власної вигоди бренд продовжує активно співпрацювати з моделями і стилістами.

picture

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що один з провідних британських брендів одягу Vollebak створив "незнищувану" утеплену куртку. У компанії також відзначили, що пуховик можна порізати навіть дуже добре наточеним лезом ножа. Довговічну новинку вже можна придбати на офіційному сайті бренду.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!