Головна Новини Дозвілля мода Чоловік у вечірній сукні прикрасив обкладинку Cosmopolitan
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік у вечірній сукні прикрасив обкладинку Cosmopolitan

Cosmopolitan вперше за 35 років запросив на обкладинку чоловіка

3 грудня 2019, 15:30 comments2771
Поділіться публікацією:
Чоловік у вечірній сукні прикрасив обкладинку Cosmopolitan

Британський модний журнал Cosmopolitan розпочне 2020 рік з незвичайної обкладинки. Вперше за 35 років свіжий випуск прикрасить чоловік, одягнений у вечірню сукню. Про це повідомляється на офіційній сторінці глянцю в Instagram.

Обличчям січневого випуску став 32-річний американський перукар і ведучий Джонатан Ван Несс, який любить дивувати публіку своїми епатажними образами. Чоловік давно зізнався у своїй нетрадиційній орієнтації і не боїться про це відкрито говорити на публіці. Саме тому і став зіркою квір-шоу "Натурал очима гея". Проект вийшов дуже успішним, Несса навіть удостоїли премії "Еммі".

Головний редактор журналу запросила на обкладинку Джонатана, тому що вважає його дуже доброю і щирою людиною, яка не боїться показувати себе такою, яка є насправді. Вона поважає його за чітку позицію в житті і вважає, що він вчить людей любити себе, а саме це і є однією з головних ідей видання.

Відомо, що на обкладинці 32-річний чоловік позує в персиковій вечірній сукні з пишною спідницею з нової колекції бренду Christian Siriano. Джонатан позував з розпущеним довгим волоссям і густою бородою, тим самим підкреслюючи контраст між одягом і зовнішнім виглядом.

Багато хто вже встиг підкреслити, що модне видання зважилося на рішучий і сміливий крок і ця обкладинка стане чи не найкращою в історії.

Читайте Comments.ua в Google News

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!