Головна Новини Дозвілля мода Fendi створили парфумовану сумку
commentss НОВИНИ Всі новини

Fendi створили парфумовану сумку

Бренд створив чоловічу і жіночу версії сумок

5 грудня 2019, 16:05 comments1568
Поділіться публікацією:








Fendi створили парфумовану сумку

Відомий італійський будинок моди Fendi заявили про створення першої у світі сумки, яка наділена ароматом. Так, у своєму офіційному блозі компанія зазначила, що модель парфумованої сумки не нова. Відомо, що дизайнери бренду оновили версію легендарної "сумки-багета", створену ще 22 роки тому.

У Fendi поділилися, що спільно з вірменським парфумером Франсісом Куркджаном продумали парфумерні композиції як для жіночої, так і чоловічої версії б'юті-новинки. Відзначається, що обидві сумки будуть мати аромат мускусу.

Зі слів виробників, вони використовували техніку ароматизації шкіри, відому ще з 12-го століття. Новий аромат отримав назву FendiFrenesia і завдяки особливій формулі він повинен зберігатися на шкірі до 4-х років.

Розглянути вироби і відчути їх аромат можна зараз на виставці Design Miami, а також сумки можна придбати онлайн в Європі і США.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що всесвітньовідомий шведський виробник модного одягу H&M вводить нову можливість для споживачів. Так, у своєму офіційному блозі представники компанії повідомили, що тепер в головному магазині бренду в Стокгольмі доступний сервіс оренди одягу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.fendi.com/ru
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!