Відомий дизайнер розповів, як завжди виглядати дорого

Для того, щоб виглядати дорого не обов'язково витрачати багато грошей

Відомий український модельєр Андре Тан розповів, як завжди виглядати красиво і стильно, не витрачаючи на одяг мільйони. Поради щодо того, які базові речі в гардеробі допоможуть підкреслити образ, дизайнер дав на своїй сторінці в Instagram, записавши відеозвернення.

Багато дівчат хочуть завжди виглядати красиво і дорого, але при цьому не залишати скажені суми в модних бутиках. Андре Тан зазначив, що не варто ганятися за лейбами, достатньо лише придбати кілька речей, які зроблять будь-який наряд бездоганним.

В першу чергу, кожна модниця у своєму гардеробі повинна мати кашеміровий гольф, а краще відразу три: чорного, сірого і кольору кемел. Ця річ універсальна, тому ідеально буде поєднуватися як з брюками, так і з спідницями. Також модельєр порадив придбати білу сорочку, але тільки з натуральної тканини, так як синтетика значно здешевлює вид одягу.

Крім цього, гардероб в цьому сезоні не буде повноцінним без брючного костюма кольору цукрового мигдалю. Він додає образу елегантності і витонченості, особливо не варто боятися однотонності, адже монолук буде завжди виглядати дорого.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які відтінки цього сезону визнані наймоднішими.