Головна Новини Дозвілля мода Відомий дизайнер розповів, як завжди виглядати дорого
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий дизайнер розповів, як завжди виглядати дорого

Для того, щоб виглядати дорого не обов'язково витрачати багато грошей

6 грудня 2019, 16:40 comments2924
Поділіться публікацією:
Відомий дизайнер розповів, як завжди виглядати дорого

Відомий український модельєр Андре Тан розповів, як завжди виглядати красиво і стильно, не витрачаючи на одяг мільйони. Поради щодо того, які базові речі в гардеробі допоможуть підкреслити образ, дизайнер дав на своїй сторінці в Instagram, записавши відеозвернення.

Багато дівчат хочуть завжди виглядати красиво і дорого, але при цьому не залишати скажені суми в модних бутиках. Андре Тан зазначив, що не варто ганятися за лейбами, достатньо лише придбати кілька речей, які зроблять будь-який наряд бездоганним.

В першу чергу, кожна модниця у своєму гардеробі повинна мати кашеміровий гольф, а краще відразу три: чорного, сірого і кольору кемел. Ця річ універсальна, тому ідеально буде поєднуватися як з брюками, так і з спідницями. Також модельєр порадив придбати білу сорочку, але тільки з натуральної тканини, так як синтетика значно здешевлює вид одягу.

Крім цього, гардероб в цьому сезоні не буде повноцінним без брючного костюма кольору цукрового мигдалю. Він додає образу елегантності і витонченості, особливо не варто боятися однотонності, адже монолук буде завжди виглядати дорого.

Безымянный.png

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які відтінки цього сезону визнані наймоднішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!