Головна Новини Дозвілля мода Reebok випустили перші кросівки із рослинних матеріалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Reebok випустили перші кросівки із рослинних матеріалів

Кросівки стали частиною минулорічної колекції

7 грудня 2019, 16:45 comments1941
Поділіться публікацією:








Reebok випустили перші кросівки із рослинних матеріалів

Відома міжнародна компанія з виробництва спортивних товарів Reebok випустила нову модель кросівок для бігу Forever Floatride Energy Grow. Варто відзначити, що взуття створено із рослинних матеріалів: водоростей, евкаліптового дерева, натурального каучуку і рицинової олії. Кросівки стали частиною минулорічної колекції Cotton Corn collection.

"Cotton Corn — це перший крок у створенні взуття із переробленого матеріалу. За основу нової моделі ми взяли кросівки Forever Floatride Energy і створили нову модель із натуральних матеріалів", – поділився президент Reebok Метт О'тул.

Нова модель виконана в нейтральних відтінках, з бежевою підошвою і світлими шнурками. Кросівки надійдуть у продаж восени 2020 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що всесвітньовідомий виробник автомобілів Ford знайшов спосіб, як боротися зі змінами клімату. Тепер автомобільні запчастини компанії виготовлятимуться із перероблених кавових відходів з Мcdonald's. Представники Ford розповіли, що переробкою відходів в біопластик займуться в спеціальній лабораторії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!