Головна Новини Дозвілля мода Дизайнери створили куртку, яка дозволяє спати в космосі
commentss НОВИНИ Всі новини

Дизайнери створили куртку, яка дозволяє спати в космосі

Одяг призначений для подорожей на Марс

11 грудня 2019, 22:35 comments1689
Поділіться публікацією:
Дизайнери створили куртку, яка дозволяє спати в космосі

Британський виробник одягу Vollebak створив спеціальну куртку для подорожей на Марс. Відзначається, що верхній одяг під назвою Deep Sleep Cocoon послужить найкращим обмундируванням для сну навіть у найскладніших умовах. Вона являє собою найбільш комфортне середовище проживання для людини в космосі,так як вона повністю ізолює власника від навколишнього середовища.

Величезний капюшон, який не торкається тіла людини, і нагадує космічний шолом, є головною особливістю куртки. Відомо, що виріб пошитий з повітропроникної сітчастої тканини, завдяки якій власник всередині бачить те, що відбувається зовні, а от оточуючі його не бачать.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що один із світових лідерів виробництва спортивних товарів Adidas оновили версію кросівок Superstar 80s. Так, бренд створив повністю прозоре спортивне взуття. В якості дизайнера нових "суперстарів" виступив ікона британської молодіжної культури Блонді Маккой. Зі слів Маккоя, взуття є дуже практичним, і добре підходить для катання на скейті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!