Головна Новини Дозвілля мода Microsoft знову випустили "потворні" святкові светри
commentss НОВИНИ Всі новини

Microsoft знову випустили "потворні" святкові светри

Компанія розігрує джемпери серед своїх підписників

13 грудня 2019, 16:50 comments1736
Поділіться публікацією:
Microsoft знову випустили "потворні" святкові светри

У переддень зимових свят дизайнери мас-маркет брендів ламають голову, щоб придумати оригінальні речі з принтом на новорічну тематику. Представники багатонаціональної корпорації комп'ютерних технологій Microsoft також не залишилися осторонь.

Так, у техногіганіов існує традиція: щороку в грудні випускати светри, оформлені в стилістиці операційної системи Windows XP. У цьому році компанія зупинилася на логотипі версії 2001-го року. Варто відзначити, що синьо-білі штани повністю витримані в стилі класичних шпалер для робочого столу "Безтурботність". Більш того, кофти упаковані в таку коробку, в якій раніше продавалася Windows XP. Єдина відмінність — напис: замість "Professional" святкове "Pro-ho-ho-fessional".

Відомо, що корпорація випустила всього 250 таких светрів, однак всі вони не на продаж. Керівництво Microsoft вирішили розіслати вироби своїм співробітникам і партнерам. Але для своїх підписників у Twitter компанія підготувала сюрприз: у кожного, хто зробить публікацію з хештегом "#WindowsUglySweater" є можливість виграти обновку.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що австралійка-трансгендер зажадала вставити грудні імпланти в голову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!