Головна Новини Дозвілля мода "Різдвяна пісня" Діккенса: трейлер міні-серіалу вже вийшов
commentss НОВИНИ Всі новини

"Різдвяна пісня" Діккенса: трейлер міні-серіалу вже вийшов

Прем'єра міні-серіалу відбудеться 22 грудня

13 грудня 2019, 19:50 comments2373
Поділіться публікацією:








"Різдвяна пісня" Діккенса: трейлер міні-серіалу вже вийшов

Днями вийшов трейлер міні-серіалу, знятого за мотивами "Різдвяної пісні" Чарльза Діккенса. Так, сюжет майбутньої адаптації повісті транслювали на британському телеканалі BBC.

Відомо, що в створенні міні-серіалу брав участь творець "Острых козырьков", Стівен Найт, а також продюсерський склад телесеріалу "Табу". Сучасна екранізована версія повісті включає в себе три епізоди, перший покажуть 22 грудня, а останній — у Різдвяний вечір.

Роль Скруджа, гласного героя дісталася австралійському 52-річному акторові Гай Пірсу. Як і в книзі Діккенса, його персонаж стикається з привидами минулого, теперішнього і майбутнього, які проллють світло на його темну сутність.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями всесвітньовідомий виробник одягу і косметики H&M презентував нову рекламну кампанію, приурочену до зимового сезону. Так, нова колекція включає в себе одяг з різдвяними образами і сюжетами.

Читайте також: підбірка кращих новорічних пісень Френка Сінатри, під які особливо приємно наряджати ялинку і різати салати.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!