Головна Новини Дозвілля мода Легендарні круглі окуляри Джона Леннона пустили з молотка
commentss НОВИНИ Всі новини

Легендарні круглі окуляри Джона Леннона пустили з молотка

Ім'я володаря лота - не повідомляється

14 грудня 2019, 16:50 comments2348
Поділіться публікацією:
Легендарні круглі окуляри Джона Леннона пустили з молотка

Джон Леннон є одним з найвпливовіших музикантів XX століття, без якого складно уявити легендарну групу The Beatles. Співак запам'ятався відразу кільком поколінням не тільки своїми хітами, але і своїм образом.

Так, днями круглі окуляри, які носив Леннон, пішли з молотка за 183 тисяч доларів. Про це йдеться в офіційному блозі аукціонного дому Sotheby's. Відjмо, що аксесуар виставив на продаж колишній водій барабанщика The Beatles Рінго Старра. Зі слів Алана Херрінга, окуляри виконавця дісталися йому в 1968 році, коли музикант забув їх на задньому сидінні автомобіля. Херрінг зазначив, що повернув Леннону його річ, але музикант подарував їх водієві, сказавши, що носить їх тільки для образу. Крім того, одна лінза була відокремлена від оправи, але їх так ніхто і не відремонтував.

Варто відзначити, що ім'я володаря легендарного лота поки не повідомляється.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що один з талановитих британських фотографів Сем Роулі зробив дивний кадр в лондонській підземці. Студенту факультету біології Брістольського університету вдалося зафіксувати бійку між мишами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!