Головна Новини Дозвілля мода Зіркові вбрання, про які говорив весь світ в 2019 році
commentss НОВИНИ Всі новини

Зіркові вбрання, про які говорив весь світ в 2019 році

У 2019 році зірки дивували сміливими нарядами і яскравими образами

2 січня 2020, 12:25 comments2313
Поділіться публікацією:
Зіркові вбрання, про які говорив весь світ в 2019 році

Голлівудські знаменитості не упускають можливості блиснути у своїх яскравих і розкішних нарядах на світських заходах. Представляємо вам підбірку красивих суконь та костюмів, які в 2019 році справили справжній фурор.

Дженніфер Лопес

У вересні минулого року на показі колекції Versace 50-річна актриса Дженніфер Лопес повторила свій образ 20-річної давності. Її напівпрозоре плаття справило враження і запам'яталося публіці, як самий сміливий і відвертий аутфіт.

aJ7kCESei9QzeP-ckepnWmFVS.jpg

Єва Лонгорія

Зірку "Відчайдушних домогосподарок" Єву Лонгорію відзначили на Каннському кінофестивалі. Актриса з'явилася на публіці в ніжно-рожевій сукні з відвертим декольте і високим розрізом, який демонтував її стрункі ніжки.

ukXH5ixaDyLdCzMQGlA4FiT94.jpg

Емілія Кларк

Шикарною сукнею на церемонії вручення "Еммі" вразила актриса Емілія Кларк. Її темно-синє вбрання з глибоким декольте викликало захват і стало одним із самих обговорюваних в мережі.

mjwVS2bNB2m-rhNOBiNQKc3jn.jpg

Леді Гага

Співачка любить дивувати публіку епатажними і зухвалими нарядами, але на вручення премії "Золотий глобус" зірка затьмарила всіх своєю ніжно-блакитною сукнею з довгим шлейфом.

WICAyUCANKr2vJjw6MRHsmDfs.jpg

Джейсон Момоа

Зірка фільму "Аквамен" на церемонію вручення "Оскара" прийшов в світло-рожевому костюмі з чорними вставками, який ідеально доповнював сукню його дружини. Цей сміливий і романтичний вихід Джейсона тільки підігрів любов шанувальниць.

ZJ6CPt_C47OS-ajCKtG5Ffc0w.jpg

Кендалл Дженнер

Мабуть, найбільш відвертою була сукня супермоделі Кендалл Дженнер, яку вона одягла на вечірку журналу Vanity Fair в 2019 році. Наряд відкривав спину знаменитості і продемонстрував її стрункі ноги.

0-fD83Wd7Kme7fgtHeb-kRZbH.jpg

Інший пам'ятний наряд Кендалл Дженнер — яскраво-рожева сукня, в якій вона блищала в Каннах. Воно потрясло модниць по всьому світу не тільки кольором, а і незвичайним фасоном.

_UAsPoFJCwKqn_Fm6Kweig13m.jpg

Тімоті Шаламе

24-річний американський актор Тімоті Шаламе з'явився на прем'єрі фільму "Король" в стильному костюмі з металевим відливом. Він обрав більш невимушений look з підвернутими штанинами і ременем в тон тканини поверх піджака.

6HdZp2s-0APmchjdGHVtTEi66.jpg

Дакота Джонсон

Зірка фільму "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон на премію Governors Awards прийшла в білосніжному платті, яке складалося з відвертого бюст'є і об'ємної спідниці. У мережі похвалили вибір актриси і відзначили, що вона сильно схудла.

2hJo_Ncrk9kyxxpRzxijLBmlX.jpg

Cardi B

На церемонії вручення "Греммі" своїм вбранням найбільше здивувала американська хіп-хоп-виконавиця Cardi B. Її сукня-мушля викликала справжній творчий бум в Інтернеті і потрапила на обкладинки світових таблоїдів.

bQNGAlwGGpOXGn3m48IlIaK9g.jpg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, які вбрання на церемонії вручення American Music Awards були визнані найневдалішими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!