Головна Новини Дозвілля мода Модні тренди весна-літо 2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Модні тренди весна-літо 2020

Весна вже відраховує свої перші дні і колекції українських рітейлерів вже поповнюються одягом модних трендів весна-літо 2020

2 березня 2020, 10:31
Поділіться публікацією:
Модні тренди весна-літо 2020

Наймасштабніша хвиля, яка накриває всі модні будинки, у тому числі мас маркет – це мода на екологічність. Відомі дизайнери та торгові майданчики (Furla, Giorgio Armani, Ralph Lauren, Michael Kors, Gucci, Versace, Jimmy Choo тощо) відмовляються від виробів з натуральної шкіри та хутра і замінюють її на так звану еко шкіру. Тому вироби з екошкіри продовжать бути популярними в сезоні весна-літо 2020. Асортимент товарів з екологічних матеріалів зріс на 258% в 2019 порівняно з 2018 роком.

У світлі зростаючої стурбованості питаннями екології та "розумного споживання" росте тренд моди на вінтаж. Багато хто з дизайнерів включили в свої поточні колекції нерозпроданий одяг з минулих сезонів (Vivien Westwood).

Тренд нового модного сезону – це жіночність: глибокі декольте, легкість, прозорість. Дуже актуальний білизняний стиль, глибокі квадратні декольте, а також величезні рукави — буфи – це відгомони вікторіанської епохи і всі ці деталі злегка посунуть з п'єдесталу мускулинний оверсайз стиль, який домінував ось вже кілька сезонів поспіль.

Якщо говорити про загальну стилістику – то однозначно домінує епоха 70х. Особливо це стосується модних штанів, модних подовжених комірів, вельветових піджаків, дуже пишних штучних кольорових шуб, жакетів, штаів-кльош та ін.

Однозначний тренд – це новий горох: дуже великий, або з трохи незвичайним принтом.

У тренді залишаються костюми, які в 2019 вони міцно зайняли місця в гардеробах модниць, а в 2020 ця тенденція буде ще актуальнішою –піджаки з брюками, костюми трійки, піджаки з спідницями, але особливо будуть популярні костюми з шортами-бермудами.

Must have сезону 2020 – це бралет. Його можна замінити на короткий топ, але поєднання бралета з костюмом – це попадання в яблучко.

За матеріалами Kasta.ua




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!