Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Топ-5 фільмів для чоловіків
commentss НОВИНИ Всі новини

Топ-5 фільмів для чоловіків

Фільми, які допоможуть скоротати вечір, коли погода на вулиці не дозволяє здійснювати подвиги

7 серпня 2019, 14:30 comments2146
Поділіться публікацією:
Топ-5 фільмів для чоловіків

Холодна погода – це ще не привід сумувати. Щоб настрій був краще, пропонуємо підбірку добрих бойовиків, які скрасять будь-який холодний вечір.

"Міцний горішок"


Дядько Брюс Вілліс практично голими руками поборов поганих хлопців, врятував заручників і помирився з дружиною. Весь фільм він неодноразово доводив, що у нього "міцні горішки".

"Останній самурай"


Дії відбуваються в Японії 70-х років дев'ятнадцятого століття. Капітан Нейтон Альгрен, шановний американський військовий офіцер, найнятий Імператором Японії для навчання першої армії Країни Висхідного Сонця сучасному мистецтву ведення бойових дій. Але на шляху виконання цих планів стоять великі воїни — самураї.

"Карти, гроші, два стволи"


Хлопці, які зривають великий куш, в той час як навколо них планомірно вирізають один одного бандитські угруповання. Власне, найкращий переказ фільму – це його назва.

"Нестримні"


Всі три частини сподобаються любителям бойовиків. Погані хлопці, купа зброї, бійки і головні герої бойовиків в одному фільмі. У головних ролях: Сильвестр Сталлоне, Арнольд Шварценеггер, Дольф Лунгрен, Джейсон Стетхем та інші.

"Перл Харбор"


Фільм розповідає про любовний трикутник головних героїв, який передує нападу військово-морського і військово-повітряного флоту Японської Імперії на військову базу США Перл-Харбор 7 грудня 1941 року.

Також видання "Коментарі" розповів про п'яти популярних чоловічих хобі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!