Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стівен Кінг порадив, що подивитися і почитати на Хеллоуїн
commentss НОВИНИ Всі новини

Стівен Кінг порадив, що подивитися і почитати на Хеллоуїн

Письменник назвав три найстрашніших, на його думку, твори

29 жовтня 2019, 14:00 comments2376
Поділіться публікацією:
Стівен Кінг порадив, що подивитися і почитати на Хеллоуїн

Американський письменник Стівен Кінг, який отримав прізвисько "Король жахів", напередодні Хелловіна порадив прихильникам, що подивитися і почитати в цей день.

Кращим фільмом до самого моторошного свята року Кінг назвав "Дитячі ігри" режисера Ларса Клевберга, прем'єра якого відбулася в червні 2019 року. Це ремейк оригінального фільму, що вийшов на екрани в 1986 році. Сюжет стрічки розповідає про зловісну ляльку-вбивцю на ім'я Чакі.

72-річний письменник зазначив у цій кінокартині приголомшливу роботу сценариста Тайлера Бертона Сміта, завдяки якому деякі сцени у фільмі викликають одночасно і сміх, і жах.

Серед серіалів для Хеллоуїна, Кінг виділив французький хоррор "Маріанна" від Netflix. Він розповідає історію письменниці, чий книжковий персонаж втілився в реальність. Сам "Король жахів" охарактеризував цей серіал, як "дуже-дуже страшний..."

Для любителів тематичної літератури, Стівен Кінг порекомендував книгу "Дев'ятий будинок" американської письменниці Лі Бардуго. Він зазначив, що це твір схожий на "Гаррі Поттера", тільки для дорослих.

Нагадаємо, щороку в ніч з 31 жовтня на 1 листопада в світі масово відзначають кельтське свято — Хелловін. Тисячі дітей і дорослих одягають  страшні костюми, збирають солодощі, влаштовують яскраві вистави та тематичні вечірки. В Україні це свято відзначають відносно недавно, але Хелловін вже встигли полюбити всі від мала до велика, особливо молодь. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які цікаві факти варто знати про Хелловін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!