Головна Новини Дозвілля фільми і серіали HBO оголосив про запуск нового пріквела «Ігри престолів»
commentss НОВИНИ Всі новини

HBO оголосив про запуск нового пріквела «Ігри престолів»

Дії розгортатимуться за 300 років до основного сюжету

30 жовтня 2019, 10:50 comments1864
Поділіться публікацією:
HBO оголосив про запуск нового пріквела «Ігри престолів»

Пристрасті навколо фентезійної саги "Ігри престолів" не вщухають, тому представники телекомпанії НВО вирішили порадувати фанатів новим пріквелом. Про це повідомляється на сторінці телешоу в Facebook.

Новий серіал під назвою "Будинок дракона" буде створений за мотивами циклу романів "Пісня льоду і полум'я" Джорджа Мартіна, який разом з Райаном Кондалом виступить його сценаристом. Планується випустити 10 серій.

Сюжет пріквела перенесе глядачів за 300 років до подій, що розгортаються в основному сюжеті "Гри престолів". Увага фанатів саги буде зосереджена на історії будинку Таргаріенов – одного з найбільших будинків Вестероса. Поки невідома дата офіційного релізу, як і акторський склад нового серіалу.

Режисером "Будинку Дракона" стане британець Мігель Сапочник, який зняв кілька серій основної кіносаги і був удостоєний в 2016 році на одну з премій Emmy.


Нагадаємо, що НВО відмовився від пріквела серіалу під назвою "Довга ніч", пілотна серія якого була зняла ще влітку. Сюжет серіалу повинен був розповісти глядачам таємницю походження Білих ходоків. Однак, представники телекомпанії вирішили його закрити на користь "Будинку Дракона", вважаючи, що шанувальникам кіносаги буде цікавіше дізнатися про династію Таргаріенов.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що творці серіалу "Гра престолів" вперше прокоментували киноляп зі стаканчиком кави, який потрапив у кадр фільму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!