Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Леді Гага зіграє головну роль у фільмі про сім'ю Гуччі
commentss НОВИНИ Всі новини

Леді Гага зіграє головну роль у фільмі про сім'ю Гуччі

Знаменитість впевнено продовжує підкорювати світ кіно

4 листопада 2019, 10:50 comments3143
Поділіться публікацією:
Леді Гага зіграє головну роль у фільмі про сім'ю Гуччі

33-річну епатажну американську співачку Леді Гагу, яка має значний акторський досвід, запросили на головну роль у новому фільмі Рідлі Скотта.

Крім успішної музичної кар'єри, знаменитість продовжує дивувати шанувальників своїм акторським талантом. У минулому році вона зіграла головну роль у фільмі "Зірка народилася" і стала номінанткою на премію "Оскар" в категорії "Краща жіноча роль".

У новій кінострічці Рідлі Скотта глядачам розкажуть історію життя Мауріціо Гуччі – онука засновника модного будинку Gucci. Леді Гага зіграє роль його дружини Патриції Реджані, яка після розлучення замовила вбивство чоловіка, чим і заслужила прізвисько "чорна вдова". Мауріціо був застрелений в Мілані на сходинках біля свого офісу.

Відомо, що модельєр кинув дружину після 18-річного шлюбу і пішов до іншої, не підозрюючи наскільки страшною стане помста екс-коханої. Після тривалого з'ясування обставин справи, Патрицію визнали винною та засудили її до 29 років в'язниці, але в 2016 році світську даму звільнили достроково.

Фільм буде заснований на книзі Сари Гей Форден "Дім Гуччі: сенсаційна історія вбивств, божевілля, гламуру і жадібності". Прем'єра кінокартини поки невідома.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Леді Гага розробила власну лінію косметики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!