Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Перезавантаження серіалу «Беверлі-Хіллз» вирішили більше не знімати
commentss НОВИНИ Всі новини

Перезавантаження серіалу «Беверлі-Хіллз» вирішили більше не знімати

Що послужило причиною закриття не відомо

8 листопада 2019, 15:50 comments2235
Поділіться публікацією:
Перезавантаження серіалу «Беверлі-Хіллз» вирішили більше не знімати

Телеканал FOX відмовився продовжувати на другий сезон перезавантаження культового серіалу 90-х "Беверлі Хіллз 90210", не дивлячись на гучний запуск проекту. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Перша серія перезапуску стартувала дуже успішно, глядачі із захопленням чекали знову побачити на екранах улюблених героїв. Прем'єра відбулася 7 серпня і зібрала 3,6 мільйонів переглядів, однак подальші епізоди не викликали такого ажіотажу. Перший сезон перезавантаження "Беверлі Хіллз 90210" включає шість серій.

Акторський склад, який майже в повному складі повернувся до своїх ролей, і продюсери серіалу планували зняти кілька сезонів, але телеканал відмовився від ідеї. Сюжет кінострічки відрізняється від оригіналу, але в ньому все ж присутні багато ностальгічних ноток.

Творці перезавантаження не стали вдаватися в подробиці і не розкрили причину закриття серіалу, лише подякували акторам і всій команді за возз'єднання і виконану роботу разом.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зіркам серіалу "Беверлі Хіллз 90210" виплатили за кожну серію по 70 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!