Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, який фільм принесе Warner Bros. великі збитки
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який фільм принесе Warner Bros. великі збитки

Цей фільм був знятий за мотивами роману Стівена Кінга

14 листопада 2019, 15:45 comments1943
Поділіться публікацією:
Стало відомо, який фільм принесе Warner Bros. великі збитки

Американський фільм жахів "Доктор Сон", прем'єра якого в Україні відбулася 7 листопада, може принести відомій студії Warner Bros. збитки в десятки мільйонів доларів. Про це повідомляє видання Kinonews.

Незважаючи на те, що прокат фільму триває, його старт складно назвати успішним. При бюджеті в 45-55 млн доларів, касові збори фільму досягають поки 34 млн. Цей фільм був знятий за мотивами однойменної книги відомого письменника Стівена Кінга і є продовження фільму жахів "Сяйво". Незважаючи на високий рейтинг кінокартини на веб-сайті Rotten Tomatoes і хороші відгуки глядачів, фільм може не окупити свій бюджет.

Якщо "Доктор Сон" збере в прокаті близько 100 млн доларів, то студія Warner Bros. понесе збитки в 20 млн, а якщо збори виявляться меншими, то втрати будуть збільшуватися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм "Джокер" у головній ролі з Хоакіном Феніксом окупився в 17 разів і побив безліч рекордів по касовим зборам. При бюджеті у 55 млн, кінострічка про клоуна-вбивцю зібрала в світовому прокаті близько 990 млн доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!