Стало відомо, який фільм принесе Warner Bros. великі збитки

Цей фільм був знятий за мотивами роману Стівена Кінга

Американський фільм жахів "Доктор Сон", прем'єра якого в Україні відбулася 7 листопада, може принести відомій студії Warner Bros. збитки в десятки мільйонів доларів. Про це повідомляє видання Kinonews.

Незважаючи на те, що прокат фільму триває, його старт складно назвати успішним. При бюджеті в 45-55 млн доларів, касові збори фільму досягають поки 34 млн. Цей фільм був знятий за мотивами однойменної книги відомого письменника Стівена Кінга і є продовження фільму жахів "Сяйво". Незважаючи на високий рейтинг кінокартини на веб-сайті Rotten Tomatoes і хороші відгуки глядачів, фільм може не окупити свій бюджет.

Якщо "Доктор Сон" збере в прокаті близько 100 млн доларів, то студія Warner Bros. понесе збитки в 20 млн, а якщо збори виявляться меншими, то втрати будуть збільшуватися.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм "Джокер" у головній ролі з Хоакіном Феніксом окупився в 17 разів і побив безліч рекордів по касовим зборам. При бюджеті у 55 млн, кінострічка про клоуна-вбивцю зібрала в світовому прокаті близько 990 млн доларів.